Intro image

03.12.2011 // 3rd Dirk Deluxe Metropool

Date

03.12.2011

Event

Main Area

Venue

Metropool
Hengelo, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

(Normal) See website:
Click here for tickets

Hengelo - Jagermeister, brandend sneeuw en fikkende bergtoppen inspireren de heren van Ski Leraar Bruin Money Gang, beter bekend als SLBMG. Op 3 december staan SLBMG met de piste prinsen Sef, Faberyayo, SpaceKees en The Flexican in Metropool bij de dansavond Dirk Deluxe. Maar Dirk Deluxe biedt naast deze ski-rap helden ook een dance programma met Yellow Claw, DJ Apster, Chanson & Arvii G en Jay Minimal.

SLBMG is een samenwerking tussen Faberyeyo van de Jeugd van Tegenwoordig, en Spacekees en Sef die je kan kennen van hun solowerk of de samenwerkingen met The Opposites en Dio. De beats komen van The Flexican die werkt met Flinke Namen en voornoemde Sef.Klinkende namen uit de Nederhop scene dus. Een feestje wordt het dan ook gegarandeerd want daar staan de heren garant voor. Naast het optreden van SLBMG staat deze avond ook Yellow Claw op het podium van Metropools Jupiler Stage.

Three is the magic number weten Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey, daarom strijken de drie gezamenlijk neer in een nieuw muzikale act, genaamd Yellow Claw.
Met de Jimmy Woo als thuisbasis en een sterk groeiende trackrecord van venue’s nemen de Claw’s stap voor stap de Eclectische Dance Scene over. Verwacht een energieke dj set, waarbij verschillende muziekgenres samensmelten in een dansbare sound, van Hip Hop tot en met Dubstep. De Yellow Claw DJ’s brengen met veel skills de vertrouwde classics, vermengt met veel nieuwe muziek en vocaal ondersteund door de zwoele olijfoliestem van Bizzey.

Apster is de officiële producer van o.a Afrojack en Pitbull, maar is tevens een zeer getalenteerde DJ met optredens op grote festivals over de hele wereld. Tevens zijn de Funky Fresh DJ’s Chanson en ArvII G weer present als residence artiesten van Dirk Deluxe, inmiddels zijn deze 2 helden befaamd in eigen regio. De Wonderboys VJ’s zullen de avond visueel aan elkaar mixen zoals zij dat enkel kunnen.