Intro image

01.10.2011 // 2nd Dirk Deluxe Metropool

Date

01.10.2011

Event

Main Area

Venue

Metropool
Hengelo, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

(Normal) 12,50 Euro (HBO/CJP) 10,00 Euro
Click here for tickets

Deventer – Zaterdag 1 oktober om 22.00 uur staat de tweede Dirk Deluxe editie in Metropool Hengelo, waarbij de line-up bestaat uit Bingo Platers, Carl Ticks, Chanson & ArvII G, Bizzey, Justivan en de Wonderboys VJ’s

Na het succes van de eerste editie (met Don Diablo), brengt Dirk Deluxe tijdens de 2e editie in Metropool de Bingo Players (bekend van hun hit “ Cry (just a little) naar Hengelo.
Maar het DJ duo komt niet alleen, want ook Bizzey, Carl Tricks, Chanson & Avril G en Justivan staan in het poppaleis van Hengelo. De avond wordt visueel op grote schermen in elkaar over gemixt door de Wonderboys Vj’s.

Maar wat kan je nou verwachten bij een avond Dirk Deluxe? Wat onderscheidt Dirk Deluxe van de andere feesten? Het grote verschil zit hem voornamelijk in de programmering van de Dj’s en de sfeer tijdens de edities. De drijvende krachten achter het feest in Metropool, Dennis Brugman (organisator) en Jason Tatipata (artiest), streven ernaar om een vooruitstrevende en actuele line-up te verzorgen met toonaangevende Dj’s en artiesten uit de nationale en internationale dancescene, waarbij de muziek en plezier centraal staan op een avond. Daarnaast laat Dirk Deluxe zich qua stijl niet graag in een hokje stoppen, want de muziek gaat gedurende de avond alle kanten op! Verwacht een sound die ongeacht je muziek smaak, je zal laten dansen tot diep in de nacht!

Heb je dus zin in een avond uitdagende Dance en wil je niet 3 keer op een avond hetzelfde hitje horen, dan ben je op zaterdag 1 oktober bij Metropool aan het goede adres, “Because we celebrate music at Dirk Deluxe”.